Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2012 12:32 - Традиция, морал > хомосексуализъм, сексуална революция
Автор: monarchism Категория: Политика   
Прочетен: 20114 Коментари: 37 Гласове:
18

Последна промяна: 28.06.2012 14:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    След два дни ще се проведе поредното хомосексуално извращение - т.нар. "София прайд 2012". Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес". Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

   След 9-ти септември 1944 г. традиционното българско семейство бе унищожено чрез ликвидиране на здравия патриархален морал на обществото. Как се случи това?

- Православната църква се заменя с комунистическа креатура подвластна на ОФ/БКП;
- Светото тайнство на църковния брак се заменя с т.нар. "граждански брак";
- Мащабната урбанизация отделя българина от земята превръщайки го в "полу-гражданин" обитател на панелно жилище с максимум 2 деца;
- Феминизъм и еманципация - действащи като сярна киселина върху традиционното християнско семейство;
 - Отнемане на частната собственост и възможността на българите да бъдат независими и сами да изхранват семействата си;

   През 1990 г. резултатите са налице - безбожен народ, масови разводи и пропаднали семейства, абортите са превърнати в практика, демографски срив, обезлюдели села. Българинът успешно бе превърнат в "съветски човек".

    Какво предложи либералната демокрация обаче? Вместо връщане към патриархалните традиции на Третото Българско Царство т.нар. "преход" продължи духовната нищета и самоубийственото поведение със средствата на "Сексуалната революция" - порнография, "съвместно съжителство", издигане на сексуалните отношения в култ, открито пропагандиране на секс с повече от един партньор, контрацепция, "смесени бракове" и не на последно място радикалното разпространение на мита, че хомосексуализмът е нещо нормално. Към тази група можем да сложим и т.нар. "сексуално образование" на децата, което би трябвало да ги предпази от венерически болести. 

  Упадъкът на нравите резонно води до нови и най-различни заболявания, регулиращи покварата. Голяма част от психолозите и лекарите са безбожници и в тяхната представа правилно е да научиш млади хора как се слага презерватив, не как да имат семейство и да бъдат с един партньор в живота си. Хипи "културата" и всичките негативи, които тя носи - разврат, наркомания, пиянство и пр., се възприеха като антикомунистическо поведение. Преливане от пусто в празно.

Проблемите на съвременното българско общество са много. Първопричината за всичко е отстъплението от Божиите повели. Изходът е само един. 

Едно интересно интервю по повод "сексуалната революция", мега извратенякът Алфред Кинси и хомосексуалистите:


Д-р Риисман моля, разкажете ни повече за себе си. Каква е вашата основна специалност? Разкажете ни за постиженията си и защо може да ви се доверим?

Питате защо да ми имате доверие? Основно защото сами може да проверите какво говоря, документацията е на сайта ми (http://www.drjudithreisman.com) и в книгите и изследванията, които съм правила.

Второ, аз потвърждавам истини които повечето слушатели усещат че са верни. Трето, аз не получавам пари или специални привилегии заради моите становища и четвърто, аз съм напълно честна и съм издържала на обиди, подигравки, заплахи и цензура от страна на силните на деня

Аз също така се боря за един добър свят за моите внуци и с такава цел изкарах докторат по философия и се отказах от обещаваща кариера като сценарист в телевизия.

Вие вероятно сте най- големият критик на Алфред Кинси. Защо?

Кинси имаше много сериозни и известни критици когато издаде книгите Sexual Behavior in the Human Male (1948 г.) и Sexual Behavior in the Human Female (1953 г.), но техните гласове бяха заглушени от мощната медийна кампания платена от The Rockefeller Foundation, така че широката общественост не разбра за каква измама и злоупотреба става въпрос.

Освен това, даже най-прозорливите критици не можеха да приемат сексуалното блудство с деца, бруталното изнасилване на бебета и деца което е било част от "методологията" използвана от екипа на Кинси за "изследване" на детските "оргазми".

От историческа гледна точка, какви са последиците, когато едно общество напълно прегърне сексуалната революция? Кой ще пострада най-много?

Като се има предвид криминална и финасовата разруха, която ще последва когато се разпадне семейството основано на майка и баща, може да се каже че добрите нрави в цялото общество ще пострадат. Но винаги когато обществото реши да е нарцисистко и ориентирано към удоволствията, първите жертви ще са децата. Това е така исторически и в различните култури. Излиза че колкото по сексуално контролирани са хората, толкова по-здрави и щастливи ще са децата и обществото като цяло.

Как бихме могли да се справим с разрухата и да оставим по-добро бъдеще за идните поколения?

Убедена съм, че повечето хора търсят щастие, което изисква любов и стабилност. Това, което може да върне хората отново в правия път е да разберат как са били излъгани и манипулирани от сексуално извратени и неуравновесени “учени” и техните порнографски последователи. След това връщането на законодателството (на САЩ, бел. прев.), там където беше то през 1948 г. Хората все още живееха добре след Втората световна война, когато обществата криминализираха блудството, прелюбодейството, съжителството, содомията, аборта, цялата порнография, променящи мозъка лекарства и др. Опасявам се, че тези закони бяха нашият единствен източник на добри нрави.

Защо обществото трябва да се противопоставя на гей активизма?

Гей активистите са нанесли сериозни щети на обществото, защото техните интереси са противоположни на интересите на децата, жените и цялото общество. Всяка победа за гей активистите е загуба за гражданското общество. Преглед на гей литература, книги, новини, туристически гидове, филми и истории показва враждебност към всякакви форми на сексуален контрол - нещата винаги стигат до публичен секс, сексуален достъп до деца, разпространение на болести, демонизация на всеки човек и всяка група, която има друго мнение и се противопоставя.

Какъв е  най-ефективният начин да се противопоставяме?

Образование, разбира се. Трябва да имате достъп до медиите с факти, някои от които извадени от хомосексуална литература. Трябва да се знае истината за началото на хомосексуалното и пансексуалното движение - Алфред Кинси е бил брутален психопат, който твърдеше, че изнасилването на невръстни деца на възраст от два месеца нагоре, е легитимно “изследване” на човешката сексуалност. Цялото сексуално образование от тогава насам произлезе от непотизма присъща на тази измама. Трябва да го разобличим като такова и да го отменим. Отделно, вашите политици и учители трябва да знаят истината.

Смятате ли че гей активистите лъжат и умишлено заблуждават широката общественост?

Да, човек трябва да лъже ако иска да преобърне установената морална система.

Кои са най-големите им лъжи и неверни твърдения?

Първо, ключовите лъжи са по отношение на самите тях и тяхното минало. Знаем че повечето хомосексуалисти са били жертви на сексуално блудство като деца и това цял живот им създава проблеми. Това са деца, чието доверие е било предадено от възрастната част от обществото, допуснала злоупотребата с тях в ранна възраст. Като общество ние сме били отговорни да защитаваме децата си от такова насилие и сериозно сме се провалили в това.

Ядосани до края на живота си, подобни наранени деца порастват в мъже и жени, които ще накарат обществото да си плати за стореното. За съжаление това не носи изцеление на раните в детството им, а разпространява заразата, най-вече сред децата, които са най-уязвимите.

С какво тази пропаганда застрашава обществото?

Аз вече отговорих - болести, престъпност, разпад на семейството, падение на добрите нрави.

Вие сте казвали че гей активистите вербуват и развращават деца с цел да ги превърнат в хомо/бисексуални. Моля пояснете.

Както вече стана дума, сексуалното блудство е в основата на повечето хомосексуалисти. За жалост, някои от тези които са били наранени впоследствие нараняват други като начин да успокоят собствената си болка. Това е често срещано.

Но в днешни дни привличането на последователи се прави и сред тези, които никога не са били сексуално малтретирани, но съчувстват на жертвите на подобно насилие. Със сигурност разбирам тази емоция, да си честен, да не съдиш другите. Това е добра, грижовна и съпричастна емоция, което е чудесно нещо сред младите хора, но то се използва от гей активисти, които в САЩ имат достъп до деца чрез училищата.

През 2002 г. българските гей активисти свалиха възрастовата граница за хомосексуални сношения до 14 години. Преди това беше 18 години. Аргументът им беше че има дискриминация защото възрастовата граница за хетеросексуална интимност беше 18. Моля коментирайте последствията и опасностите на това решение.

Приемането за нормално хомосексуалното изнасилване на момчета и лесбийското на момичета (тъй като всеки сексуален акт с деца под 18 години е в действителност изнасилване) винаги води до това искане. Първо да бъде снижена възрастта, на която може да се изнасилва момиче и след това да се включи и възможността да се изнасилва и момче.

Стремежът да бъдат промотирани безразборните сексуални връзки поставя в опасност всяко едно дете. По принцип гей движението, както и педофилското движение, винаги са искали сваляне или премахване на възрастовата граница.

В България имаше идея хомосексуална тематика да бъде включена в учебниците. Какво е Вашето мнение като специалист?

Сигурна съм че споменаването ще бъде изцяло положително и ще се твърди че хомосексуалността е нормална, без да се споменава че всъщност ранното сексуално блудство е често срещана причина. Това се прави с цел да се спечели симпатията на детето, да се отдели то от възгледите на своите родители и да се увеличи гей лобито.

Правилно ли е да се каже, че гей активистите обръщат много внимание на деца?

Да.

Какви са последствията? Какво да направят родителите за да предпазят своите деца?

Ами това, което до момента споменах. Като се има предвид ХИВ/СПИН и други болести предавани по полов път, за които обществото плаща с пари от данъци, както и неизбежното легализиране на порнография, марихуана и други наркотици - защото те са важни за начина на живот промотиран от гей движението, цената е висока.

България има сериозни демографски проблеми. Коефициентът на плодовитост е нисък, раждаемостта също. В обществото непрекъснато тече дискусия на различни нива как да се справим с този проблем. Какво мислите вие? Какъв е най-добрият начин трайно да увеличим коефициента на плодовитост над 2.1?

Забранете всякаква порнография (независимо дали мека или твърда) в реклами, филми и т.н. Подкрепяйте брака и плодовитостта ще се увеличи.

Какъв съвет бихте дали на България и българския народ?

Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно.

Източник - mamaitatko.com/reports/Интервю_с_д-р_Риисман.html





Гласувай:
18


Вълнообразно


1. анонимен - Лошото е че все повече хора вече са с ...
28.06.2012 12:59
Лошото е че все повече хора вече са с промити мозъци и гледат на тези така наречени "паради" и незнам какво си там, като на нещо нормално и възпитават децата си да толерират тези прояви.
Едно от изреченията, което най-много ми хареса е "Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно."

Тука трябва да насочим усилия. Но това означава само едно:
Тотално, мога съвсем спокойно да кажа ИЗКОРЕНЯВАНЕ на сегашните съществуващи политици, аконодатели и някои свещенници. Трябва да се започне на ново в случая в България НАЧИСТО. Няма друг изход това е. И да се даде възможност на млади и образовани хора (например като автора на статията) и няколко други такива хора (тука включвам себе си), да поставят нови основи за бъдещето на тази страна и този народ.

Ако обаче нещата останат така нищо добро не ни чака.
цитирай
2. monarchism - Лошото е че все повече хора вече са с ...
28.06.2012 13:16
анонимен написа:
Лошото е че все повече хора вече са с промити мозъци и гледат на тези така наречени "паради" и незнам какво си там, като на нещо нормално и възпитават децата си да толерират тези прояви.
Едно от изреченията, което най-много ми хареса е "Направете така че вашите политици, учители, законодатели и свещеници да се държат отговорно."

Тука трябва да насочим усилия. Но това означава само едно:
Тотално, мога съвсем спокойно да кажа ИЗКОРЕНЯВАНЕ на сегашните съществуващи политици, аконодатели и някои свещенници. Трябва да се започне на ново в случая в България НАЧИСТО. Няма друг изход това е. И да се даде възможност на млади и образовани хора (например като автора на статията) и няколко други такива хора (тука включвам себе си), да поставят нови основи за бъдещето на тази страна и този народ.

Ако обаче нещата останат така нищо добро не ни чака.

Да, лустрацията е първата стъпка. Проблемът обаче идва и отвън. Отстъплението от Христа при нас дойде от комунизъма, а на запад от "сексуалната революция" и либералните идеи. Все е отстъпление, просто методите са различни. За да се промени нещо радикално у нас обаче, ще е необходима промяна и на Запад. С други думи, консервативните сили трябва да надделеят.

Това, което трябва да случи у нас на първо време е създаването на истински дясно ядро. Трудна задача, пълна с много компромиси.
цитирай
3. mrgreen - Евала ...
28.06.2012 13:34
...за поста и думите! Убеждавам се, България все още не е загинала. Дано има надежда! Поздрави колега!
цитирай
4. monarchism - . . . за поста и думите! Убеждавам се, ...
28.06.2012 13:49
mrgreen написа:
...за поста и думите! Убеждавам се, България все още не е загинала. Дано има надежда! Поздрави колега!

Поздрави!
цитирай
5. allvin - Поздравления за поста!!!
28.06.2012 13:52
Благодаря за изнесената информация! Много вярно и истинно казано!!!Надявам се да нямате нищо против да я постна и във фейса,за да я видят кокото се може повече хора.
цитирай
6. monarchism - Благодаря за изнесената информ...
28.06.2012 14:04
allvin написа:
Благодаря за изнесената информация! Много вярно и истинно казано!!!Надявам се да нямате нищо против да я постна и във фейса,за да я видят кокото се може повече хора.

Благодаря. Нямам нищо против.
цитирай
7. dimenzed - Всичко това е заложено в манифес...
28.06.2012 14:27
Всичко това е заложено в манифестните извращения - плод на болния ум на евреина Мордохай Леви (Маркс) и деградиращата мръсна болшевишко-комунистическа идеология!
цитирай
8. анонимен - Трети опит. Първите два неуспешни
28.06.2012 14:27
"Тотално, мога съвсем спокойно да кажа ИЗКОРЕНЯВАНЕ на сегашните съществуващи политици, аконодатели и някои свещенници. Трябва да се започне на ново в случая в България НАЧИСТО. Няма друг изход това е. И да се даде възможност на млади и образовани хора (например като автора на статията) и няколко други такива хора (тука включвам себе си), да поставят нови основи за бъдещето на тази страна и този народ."

Покрай Десети дойдоха "млади и образовани хора"- отец Христофор Събев, Стоян Ганев, Лиана Панделиева... и нищо. ... а, Панделиева роди извънтаточно, тогава се разнесоха непотвърдени слухове за бащата.

Покрай Царя дойдоха други "млади и образовани хора"- Милен Велчев, Николай Василев

Сега пак има "млади и образовани хора"- Фандъкова, Дянков и к`во?

Нравите не се лекуват със смяна на хората- потвърдено е от Сталин. Трябват апостоли и мисионери... потвърдено е от Исус, но и вие можете да опитате, проведете лустрация, забогатейте на гърба на народа, обаче рискувате да ви нарекат "онея педерасти"
цитирай
9. monarchism - Всичко това е заложено в манифес...
28.06.2012 14:35
dimenzed написа:
Всичко това е заложено в манифестните извращения - плод на болния ум на евреина Мордохай Леви (Маркс) и деградиращата мръсна болшевишко-комунистическа идеология!

Факт, но не само при него. Ленин например използва цялата немска либерална теология за да критикува християнството и религията въобще. Трудовете на Давид Щраус и Лудвиг Фойербах са на особена почит.
цитирай
10. monarchism - "Тотално, мога съвсем спо...
28.06.2012 14:36
анонимен написа:
"Тотално, мога съвсем спокойно да кажа ИЗКОРЕНЯВАНЕ на сегашните съществуващи политици, аконодатели и някои свещенници. Трябва да се започне на ново в случая в България НАЧИСТО. Няма друг изход това е. И да се даде възможност на млади и образовани хора (например като автора на статията) и няколко други такива хора (тука включвам себе си), да поставят нови основи за бъдещето на тази страна и този народ."

Покрай Десети дойдоха "млади и образовани хора"- отец Христофор Събев, Стоян Ганев, Лиана Панделиева... и нищо. ... а, Панделиева роди извънтаточно, тогава се разнесоха непотвърдени слухове за бащата.

Покрай Царя дойдоха други "млади и образовани хора"- Милен Велчев, Николай Василев

Сега пак има "млади и образовани хора"- Фандъкова, Дянков и к`во?

Нравите не се лекуват със смяна на хората- потвърдено е от Сталин. Трябват апостоли и мисионери... потвърдено е от Исус, но и вие можете да опитате, проведете лустрация, забогатейте на гърба на народа, обаче рискувате да ви нарекат "онея педерасти"

То тези, които дойдоха не са по-различни от предишните.
цитирай
11. allvin - Малко инфо от д-р Джеймз Добсън
28.06.2012 15:02

Oткъс от книгата на д-р Джеймз Добсън ,,Брак и сексуалност - д-р Добсън отговаря на вашите въпроси" - глава 7 - ,,Сексуалност"

Казахте, че сексуалната революция може да ни унищожи като нация. На какво се основава това ваше мнение?

Най-малко от 50 века човечеството интуитивно знае, че неконтролираният сексуален живот представлява опасност за оцеляването както на отделния индивид, така и на цялото общество. Историята доказва същото. Антропологът Дж.Д.Ънуин е провел изследвания върху 88-те цивилизации, съществували в човешката история. Всяка култура, заявява той, притежава сходен жизнен цикъл, който започва със стриктна система от правила за сексуално поведение и завършва със стремеж към пълна "свобода" на желанията и страстите. Ънуин твърди, че всяко общество, което разширява границите на сексуалната етика, скоро загива. Изключения не е имало.

Защо смятате, че сексуалното поведение на един народ е свързано с неговата сила и стабилност? Не мога да разбера каква е връзката.

Оцеляването е свързано със секса, тъй като енергията, която поддържа съществуването на един народ, е сексуална! Физическото привличане между мъжете и жените ги подтиква да създават семейства и да се посвещават на тяхното развиване. Това привличане ги насърчава да се трудят, да спестяват и да се бъхтят, за да осигурят оцеляването на семействата си. Тяхната сексуална енергия им дава стимул за отглеждане на здрави деца и за предаване на ценности от поколение на поколение. Половият нагон подтиква мъжа да работи, когато му се забавлява, а жената -- да спестява, когато й се харчи. Накратко, сексуалната страна на нашата природа -- но само когато се изявява вътре в семейството -- дава стабилност и отговорност, които иначе не биха съществували. Когато една нация притежава милиони посветени и съзнателни семейства, цялото общество е устойчиво, отговорно и репродуктивно.

цитирай
12. allvin - Д-р Джеймз Добсън - 2
28.06.2012 15:05

И обратно, необузданото освобождаване на сексуална енергия извън семейството води до потенциална катастрофа. Същата сила, която свързва един народ, може да се превърне в причинител на собственото му унищожение. Това може да се илюстрира, като сравним сексуалната енергия в семейството и физичната енергия в ядрото на атома. Електроните, неутроните и протоните се поддържат в динамично равновесие от електрически сили в атома. Когато атомът и неговите съседи се разцепят (както в атомната бомба), енергията, която е осигурявала вътрешната стабилност, се освобождава с невероятна разрушителна сила. Имам достатъчно причини да вярвам, че аналогията между атома и семейството е нещо повече от случайно съвпадение.

Кой може да оспори факта, че обществото отслабва сериозно, когато силното сексуално привличане между мъжете и жените придобива формата на подозрения и интриги в милиони семейства. Когато жената не знае какво прави мъжът й извън дома; когато мъжът не се доверява на жена си в свое отсъствие; когато половината от булките застават бременни пред брачния олтар; когато двамата младоженци предварително са преспали с множество партньори, изгубвайки по този начин изключителното тайнство на брачното легло; когато всеки върши каквото си иска, т.е. каквото му носи незабавно чувствено удовлетворение.

За нещастие най-беззащитната жертва на неморалното общество е малкото дете, което чува как родителите му крещят и се карат. Неразбирателството и огорчението им се изливат върху неговия свят и нестабилността на дома оставя грозните си белези върху младото съзнание. После то вижда родителите си да се разделят и казва сбогом на баща си, когото обича и от когото така се нуждае. Да не споменавам хилядите деца, които се раждат всяка година от самотни млади майки, повечето от които никога не узнават какво е топъл и уютен дом. Или да се замислим над неконтролируемия бич на венерическите болести, достигащи размерите на епидемия сред съвременната младеж.
цитирай
13. allvin - Д-р Джеймз Добсън - 3
28.06.2012 15:06
Това е истинското лице на сексуалната революция и ми е омръзнало да слушам да я превъзнасят и величаят. Бог съвсем ясно забранява безотговорното сексуално поведение -- не за да ни лиши от удоволствия, а за да ни предпази от катастрофалните последствия от този гнил начин на живот. Отделни хора или цели нации, избрали да се отрекат от Неговите заповеди в това отношение, рано или късно ще платят скъпо за глупостта си.
цитирай
14. monarchism - Благодаря за този материал. Така е. ...
28.06.2012 15:31
Благодаря за този материал. Така е. Сексуалната революция = морален упадък = изчезване на нациите = мултукултурализъм, комунизъм, либерализъм = богоборчество.
цитирай
15. анонимен - Относно свалянето на възрастта на сексуалното съгласие
28.06.2012 17:14
От всички неща в този... ъъъ... текст ще коментирам само едно, за което аз лично имам спомен:
Когато ставаше дума на колко да се свали възрастта за сексуално съгласие от 18 г, имаше две основни предложения: 16 г. и 14 г. Тогава гей организацията "Джемини" (днес вече несъществуваща) застъпи становището да остане по-високата възраст -- 16 г. Въпреки това обаче депутатите си избраха 14 г. Така че не виждам на каква основа приписвате и това на гей общността.
цитирай
16. анонимен - Авторе, това с което започва вашето ...
28.06.2012 17:35
Авторе,това с което започва вашето писание е пълна глупост!Нима в эападния свят е върлувал комунизма ,та всички извращения свързани със сексуалната революция започнаха оттам!Дали по времето на социализма,щеше да се допуснат такива извращения като гейпарадите? А кой в момента настоява за покровителстване на гейовете?Може би комунистическата сев.КОРЕЯ?
цитирай
17. monarchism - От всички неща в този. . . ъъъ. . . т...
28.06.2012 17:59
анонимен написа:
От всички неща в този... ъъъ... текст ще коментирам само едно, за което аз лично имам спомен:
Когато ставаше дума на колко да се свали възрастта за сексуално съгласие от 18 г, имаше две основни предложения: 16 г. и 14 г. Тогава гей организацията "Джемини" (днес вече несъществуваща) застъпи становището да остане по-високата възраст -- 16 г. Въпреки това обаче депутатите си избраха 14 г. Така че не виждам на каква основа приписвате и това на гей общността.

Къде съм го преписал на "гей общността"?
цитирай
18. monarchism - Авторе, това с което започва вашето ...
28.06.2012 18:12
анонимен написа:
Авторе,това с което започва вашето писание е пълна глупост!Нима в эападния свят е върлувал комунизма ,та всички извращения свързани със сексуалната революция започнаха оттам!Дали по времето на социализма,щеше да се допуснат такива извращения като гейпарадите? А кой в момента настоява за покровителстване на гейовете?Може би комунистическата сев.КОРЕЯ?

Не, не е глупост. Всеки, който знае историята на болшевизма в Русия, знае за педерастките отряди в Че-Ка, знае за педалските дивизии в КГБ, знае за интимната дружба между другарите и т.н. Хомосексуализмът съвсем не противоречи на комунистическата идеология. Че нали самият Ленин е бил педераст. Любовните писма на Зиновиев до него ги знаят всички. Обкръжението на Сталин също е пълно с леви резби.

У нас се напълни с хомосексуалисти именно след 9-ти. В северна Корея не ги знам какво правят ама тука БСП ежегодно подкрепя гей парада. :)
цитирай
19. анонимен - невярно
28.06.2012 18:18
Написаното е лишено от всякаква логика. Преди да се пише, трябва да се мисли.
цитирай
20. monarchism - Написаното е лишено от всякаква ...
28.06.2012 18:25
анонимен написа:
Написаното е лишено от всякаква логика. Преди да се пише, трябва да се мисли.

Не, грешка е, че сте попаднал тук. :)
цитирай
21. анонимен - Боже, колко мъка има по този свят, авторе!
28.06.2012 19:53
Жалко, че човек на 21 век може да разсждава по толкова ретрограден начин, базирайки тезата си върху недоказани "учени".
цитирай
22. sparotok - отговор
28.06.2012 20:21
Дал си отговор на въпроса си - Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

Ето го - Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес".

Където няма страх от Бога, няма и срам, няма ли срам държавата се срива... Свободата е хубаво нещо, но слободията води до анархия и хаос.
Приличието и уважението са основни добродетели във всяко общество.
цитирай
23. monarchism - Жалко, че човек на 21 век може да р...
28.06.2012 21:12
анонимен написа:
Жалко, че човек на 21 век може да разсждава по толкова ретрограден начин, базирайки тезата си върху недоказани "учени".

Дори да живеем в 25 век истината си е истина и Божието слово - Божие.
Релативизмът е жалка левичарска история, хедонизмът също.
А аз базирам тезите си на православната еклезиология. Не е нужно психолози да ми потвърждават една добре известна истина.
цитирай
24. monarchism - Дал си отговор на въпроса си - Как ...
28.06.2012 21:14
sparotok написа:
Дал си отговор на въпроса си - Как стигнахме до положение, в което извратени хора парадират със заболяването си, а нацията апатично гледа отстрани?

Ето го - Сега тази отвратителна сатанинска проява на содомия ще бъде подкрепена и от известни личности на пост-комунистическия "шоубизнес".

Където няма страх от Бога, няма и срам, няма ли срам държавата се срива... Свободата е хубаво нещо, но слободията води до анархия и хаос.
Приличието и уважението са основни добродетели във всяко общество.

Така е, но общество на практика няма, има индивидуалисти и егоисти. В безбожието е проблема, но това не се оправя така лесно. Може би след още 20 години.
цитирай
25. ramus - Пак каузи... пак защита на убеждения... едно и също навсякъде
29.06.2012 09:53
отново всеки четящ е нужно първо да глътне няколко "хапки" наготово. както ги е глътнал самия автор. Който дори не е автор на текста по-горе:
както се вижда по линка - НИКЪДЕ НЯМА АВТОР на текстовете в сайта.
Странно, нали? - как така се получи дори ИНТЕРВЮ - няма журналист, който да не изнесе името си в едно интервю. защото по този начин дефинира името, датата, мястото... И медията която стои зад това, защото зад всяко интервю има авторски права, има и пари, платени за излъчване... и т.н.
Цяло ново направление е налице от сайтове които излъчиха толкова много "интервюта" - все с велики личности - то с президенти, то с "руския посланик"... все трикове проверени с времето. Дефинирани още от древна гърция и наречени обобщено РЕТОРИКА, уменията за работа със слово за целта на ужеждаването първоначално са служили за целите на овладяване на тия умения от представителите на различните философски школи в публичните им диспути. Влиянието и процесите в тия диспути, породило наблюдението още тогава, колко голяма била ролята на словата върху народните слушатели - защото диспутиращите знаели за триковете и било идеята да се упражняват в тях. Но "народните слушатели" с характерните си психични особености - лесно се поддавали и това било изключително просто наблюдение. Съвсем просто било уменията в реториката да се приложат и в управлението на масата народ - в Рим се появяват т.н. ДЕМАГОЗИ - чудесни владетели на публичните речи и участници в първообраза на днешните "народни събрания" и демократична политика.
Така са започнали и първите християнски апостоли, прокламиращи новата религия сред масите навсякъде. И те не са първи - налице са тия постановки още преди хиляди години, във всички култури - защото все пак хората от хилядолетия не са променили нищо от вътрешния си свят и вътрешно-психичните си особености.

Това че горната статия е просто част от обикновен проект за защита на нечии убеждения и кауза, е просто нещо обикновено - прави се навсякъде. И народния блог-бг не прави изключение - в него са налице защити на всякакви убеждение, като всъщност авторите им правят това непрекъснато и в реала си. И сами и на групи - все с идеята че това в което вярват е истина, защото те вярват че е така.

Вечния устрем и потребност на някого да защити и докаже своите убеждения и вярата си в тях като за ИСТИНА. Дори е и склонен да нареди думи, дори и да са лъжа, важното е винаги каква е позивната, какво е посланието - да е за благото... винаги скрито зад благи думи, зад героични мотиви, зад спасение - пак на света, пак на живота, пак спасители, пак поредните месии, дето да кажат, да покажат верния път, вярната посока, да кажат причините, да посочат врага - универсалната причина за всички беди. Просто,. ясничко и с малко думички - да се глътнат наготово.
Пак поредната истина.

Пак използването на старите проверени с времето инструменти - пак края на света, пак смърт, пак болести и разрушения, пак разпад... на нещо си - на установеното, на статуквото, на провереното... Ами... ако е било толкова стабилно... интересно защо според автора сега го няма...

Излиза че всичко традиционно, особено християнското е идеално, всичко е чудесно, всички са щастливи, и ако не са - причината е именно че не е както е било преди.

Не че Гейовете не го правят - и на тях им е потребно да изведат своята си идеология. Да - хомосексуализма се превъща в идеология. И тя е все повече - защото едната идеология поражда нуждата от такава и в "противната страна". Налице са две самопораждащи се взаимно несъвместими форми на идеология... Нима не се знае до какво довежда това - тук дори спароток е писал коментар, не знае ли "историята" докъде стигат/ Не ти ли се струва "познато" Спароток...? Не се ли виждат отново и отново хилядолетни грешки, породени от неумението на един човек да вникне в себе си. А вместо това да търси за пореден път "грешките" и причините в нещо лесно, просто. Както му трябва на всеки "малък" човек.

Ако някой не изучавал РЕТОРИКА, налице са множество материали намирани и през ГУГЪЛ. На български. И е съвсем ясно защо реторичните трикове работят чрез сугестия, използват се в бизнеса, рекламата, политиката - един куп психични особености при четене и възприемане на текстове, правят възможно създаването на идеология, на базата на познатите вече социално постановени. На някой му трябват лесни въпроси и лесни отговори. Трябва му и нещо с което да запълни живота си - някакво универсално обяснение, простичко и лесно поднесено, за да става за всеки малък мозък. Трябва му за да запълни за пореден път живота си защото иначе... за какво е живот без смисъл. Без кауза... значи един празен живот. В един друг коментар ме попитаха "нали именно това че се борим за истината (си) сме се различавали от животните"?... достатъчно показателно, нали? Борба... и ИСТИНА. Изглежда че ИСТИНАТА ИМАЛА НУЖДА ОТ БОРБА... Всъщност чия е истината. Как така хората вярват и наричат своята кауза ИСТИНА, а всъщност за "другия отбор" пак е истина... ама според него сме заблудени, грешим... И се почват взаимните глупости, ескалиращи се взаимно... Защото зад каузите стоят просто обикновени психични потребности... на малкия човек. на нуждата му да се запълни, осмисли... на липсата му на внимание, на раните от детството и на изживяването на собствената му незначителност, която няма как да се компенсира дори с играене на месия в интернет блоговете. Но пък става - за изживяване на собствения образ на важен, на велик... все онова, което иначе липсва... в реала ли... или там някъде навътре в душата...

И така - поредния запълващ живота си с кауза - някаква си, нечия си - дори не е и твоя, а глътната наготово - въпроса е да има резонанс някакъв. Дълбоко в себе си всъщност е едно елементарно пристрастие, но в днешния век това не е достатъчно - трябва да се придаде блясък, да му се придаде величие, да се сложи и измисли пиедестал, идол... И се крещят и се надвикват кой месия по-голяма и полезна кауза да даде и повече "последователи" да се влеят ...

Едно и също...
от толкова хилядолетия все едно и също.
сякаш край няма...
сякаш...
цитирай
26. monarchism - ramus, не можах да прочета докрая ...
29.06.2012 10:51
ramus, не можах да прочета докрая това, дето си написал. Скучновато и лишено от бистра мисъл. Дървено филососфстване. А и пишеш "гейове" с главна буква? Really?!

Не разбрах само защо реши, че статията не е моя? Моя е с изключение на интервюто, за което съм дал линк.
цитирай
27. kostadin - Абе хора нима вие спазвате единс...
29.06.2012 11:13
Абе хора нима вие спазвате единственото място предвидено от природата за размножаване?Който е безгрешен да хвърля пръв камани не само по педерасите и манафите, но и по всички други разновидности ,които бъркат дупките или предметите ,които пъхат в тях
Не разбирате ли ,че на управляващите в света са им необходими множество разединени хорица И най-много ще им се понрави ако се биете до умъртвяване на някого -не е важна от кои е той или тя.
цитирай
28. monarchism - Абе хора нима вие спазвате единс...
29.06.2012 11:33
kostadin написа:
Абе хора нима вие спазвате единственото място предвидено от природата за размножаване?Който е безгрешен да хвърля пръв камани не само по педерасите и манафите, но и по всички други разновидности ,които бъркат дупките или предметите ,които пъхат в тях
Не разбирате ли ,че на управляващите в света са им необходими множество разединени хорица И най-много ще им се понрави ако се биете до умъртвяване на някого -не е важна от кои е той или тя.

Когато се ползват цитати от Библията най-малкото трябва да се знае по какъв повод са казани.

цитирай
29. анонимен - Просто се замислете над следното - ...
29.06.2012 12:25
Просто се замислете над следното - нямаме българска дума за каквото и да е, свързано с педерастия. Моят извод е, че това явление е късно пренесено в нашето общество - няма заложено влечение към еднополовите в гена ни, както е при много други племенца, претендиращи да са народи. Отстранят ли се страничните фактори, които избутват педерасткия модел на показ в обществото, ще изчезне яко дим и педерастията у нас. ГБ
цитирай
30. angelabove - Браво!
29.06.2012 12:46
Поздравявам Ви за прекрасния постинг. Напълно съм съгласна с написаното. Подобни извращения не водят до нищо добро. Уважавам правото на всеки да води живот какъвто му харесва, в рамките на личния си избор, без обаче това да пречи по какъвто и да е начин на останалите. Демонстрирайки извратеното си съзнание и покварен и гнусен начин на живот, участниците в това отвратително начинание трябва да носят отговорност за това, че развращават младите и неукрепнали морално и душевно деца, налагайки им за нормално нещо, което в противоречие с всяка природна, религиозна, морална и каква да е друга норма. Нека си мизерстват както искат, но някъде скрити, без никой да ги вижда. В края на краищата, щом няма парад на хетеросексуалността, защо трябва да търпим парад на гейовете. Ами по тази логика след някоя и друга година може да има и парад на педофилите, геронтофилите и прочие измет.
цитирай
31. monarchism - Просто се замислете над следното - ...
29.06.2012 13:50
анонимен написа:
Просто се замислете над следното - нямаме българска дума за каквото и да е, свързано с педерастия. Моят извод е, че това явление е късно пренесено в нашето общество - няма заложено влечение към еднополовите в гена ни, както е при много други племенца, претендиращи да са народи. Отстранят ли се страничните фактори, които избутват педерасткия модел на показ в обществото, ще изчезне яко дим и педерастията у нас. ГБ

Възможно е, макар че не съм много сигурен доколко тази болест на духа е свързана с гена.
цитирай
32. monarchism - Поздравявам Ви за прекрасния по...
29.06.2012 13:56
angelabove написа:
Поздравявам Ви за прекрасния постинг. Напълно съм съгласна с написаното. Подобни извращения не водят до нищо добро. Уважавам правото на всеки да води живот какъвто му харесва, в рамките на личния си избор, без обаче това да пречи по какъвто и да е начин на останалите. Демонстрирайки извратеното си съзнание и покварен и гнусен начин на живот, участниците в това отвратително начинание трябва да носят отговорност за това, че развращават младите и неукрепнали морално и душевно деца, налагайки им за нормално нещо, което в противоречие с всяка природна, религиозна, морална и каква да е друга норма. Нека си мизерстват както искат, но някъде скрити, без никой да ги вижда. В края на краищата, щом няма парад на хетеросексуалността, защо трябва да търпим парад на гейовете. Ами по тази логика след някоя и друга година може да има и парад на педофилите, геронтофилите и прочие измет.

Благодаря Ви за добрите думи и да - хомосексуалистите нямат право да натрапват сексуалната си ориентация на всички нас. Откъде-накъде ще ни налагат по този арогантен и агресивен начин своето мнение, което ние трябвало да приемем? Е, няма да стане. Няма да приемем и това децата на България да бъдат зомбирани в училище с тази поквара. Грехът на хомосексуалните си е техен, те се обричат, но изключително нахално е тези твари да се опитват да замъкнат на дъното и други хора. На това трябва да се сложи край.
цитирай
33. kostadin - Когато се ползват цитати от Библ...
29.06.2012 15:05
"Когато се ползват цитати от Библията най-малкото трябва да се знае по какъв повод са казани"

От библията съм научил за всички възможни извращения и прегрешения по света
цитирай
34. monarchism - "Когато се ползват цитати от ...
29.06.2012 18:24
kostadin написа:
"Когато се ползват цитати от Библията най-малкото трябва да се знае по какъв повод са казани"

От библията съм научил за всички възможни извращения и прегрешения по света

Личи си уважението Ви. И Библия се пише с главна буква все пак.
цитирай
35. kostadin - "Когато се ползват цитати от ...
29.06.2012 19:58
monarchism написа:
kostadin написа:
"Когато се ползват цитати от Библията най-малкото трябва да се знае по какъв повод са казани"

От библията съм научил за всички възможни извращения и прегрешения по света

Личи си уважението Ви. И Библия се пише с главна буква все пак.

Има няколко библии Вие за коя по точно говорите.Но характерно за всичките е даване на крайни примери изпълнени с мерзости и трагедии
цитирай
36. monarchism - "Когато се ползват цитати от ...
29.06.2012 20:09
kostadin написа:
monarchism написа:
kostadin написа:
"Когато се ползват цитати от Библията най-малкото трябва да се знае по какъв повод са казани"

От библията съм научил за всички възможни извращения и прегрешения по света

Личи си уважението Ви. И Библия се пише с главна буква все пак.

Има няколко библии Вие за коя по точно говорите.Но характерно за всичките е даване на крайни примери изпълнени с мерзости и трагедии

Аха, напук ми правите. Добре.
цитирай
37. feldmarschall - Днес...
30.06.2012 06:30
Днес е педер-парада! Точно за 10 годишнината от смъртта на Хайтов, когато ще има шествие в негова памет от Народната библиотека до Борисовата градина, където е неговия паметник. Срам, голям срам...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: monarchism
Категория: Политика
Прочетен: 2092454
Постинги: 205
Коментари: 2305
Гласове: 2546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Новъ Завeтъ
2. Блогътъ на Мартинъ (Crusader)
3. Блогътъ на Роялистъ
4. Блогъ - Иконимика за масите
5. Блогътъ на Меркаторъ
6. Блогътъ на Каравеловъ
7. Блогътъ на Димитъръ (thetrooper)
8. Журналътъ на Антонъ
9. Блогъ "Борба за Силна България"
10. Блогъ "Гота" - сайтъ за Българската аристокрация
11. Блогъ "Дворцова свита"
12. Блогъ "Дворците въ България"
13. Блогъ "Аристокрация БГ"
14. Националенъ светогледъ
15. Моятъ каналъ въ Youtube
16. Патриархътъ на Българската история - д-ръ Ганчо Ценовъ
17. "Кроватова България и покръстването на българите"
18. Книги на Монархическо-консервативенъ съюзъ
19. Монархически организации въ света
20. Списание "Геополитика"
21. "Консервативно - монархически клубъ" - Полша
22. "Право и справедливостъ" - Полша
23. Националенъ Консервативенъ Форумъ
24. "Македонска Трибуна"
25. Политически партии и организации, на които симпатизирамъ
26. Великите учени за Вярата си въ Бога
27. Бразилска монархия - принцъ Луишъ де Браганша
28. Църква на истинските православни християни
29. Документи за Църквата на истинските православни християни